5. desember – første gang på dragshow!

I går ble jeg sittende alene hos Bente og fikk sett en hel drøss med episoder på Netflix. Det er så godt å virkelig få koblet ut verden litt. Absolutt utrolig moro med alle disse sosiale aktiviteten jeg har vært igjennom siden fredag morgen, men det tar litt på også. Men i går fikk jeg koblet ut, slappet av og strikket litt. Tusen takk til Bente og gjengen for lånet av sofaen mens dere var på jobb og skole. Utrolig hyggelig gjort. (Jeg nevner med vilje ikke hvordan luen ble, jeg er ikke helt strøken på å strikke uten mønster enda…)

Etter en stund tok Anki kontakt for å treffes i byen, så jeg pakket meg sammen og dro med banen ned til sentrum igjen. Den kofferten skulle gjerne vært litt lettere altså, det er ikke bare enkelt å drasse rundt på den hele tiden. Enten må den slankes eller så må jeg skaffe meg en bil jeg kan frakte meg rundt i. #drittleikofferten

Men alt ble bra da jeg gikk av banen på Oslo S og fikk plassert kofferten tilbake i skapet fra noen dager siden og ruslet mot Sentrum scene hvor jeg skulle treffe Anki. På vei inn fikk vi oss et glass med godt oppi, akkurat nå som hodet var litt mindre bomull enn tidligere i helgen. Jeg ante ikke hva vi skulle se, men det betydde ingenting, jeg var bare glad for å være med. Men lite ante jeg om hvem som kom på scenen!

 

Dette har jeg aldri opplevd før, men det kan absolutt være at det skjer igjen. Men har de slike show nordpå?

Uansett, jeg har altså vært på mitt første TopModel med DragQueens. RuPaul’s dragshow finnes på Netflix, men det var ikke det jeg brukte formiddagen på å se. Det burde jeg kanskje ha gjort, da ville det kanskje blitt enda morsommere. Men dette var utrolig festlig!

Dette bare MÅ dere sjekke ut på Netflix altså. Og jeg så glad for at Anki tok meg med.

Etter showet dro vi på byen for å ta noen bobler og det gikk mye i Don’t fuck it up! og Anki gjennomførte purse first til stor jubel!

Nå skulle jeg egentlig vært med Anki på jobb, men hun er så sjuk at hun er hjemme fra jobb. Så nå er det sofa, pledd, Netflix og strikking. Det er egentlig utrolig mye mer tiltalende en haug med unger som roper og skriker. Høye lyder og bomull i hodet er ingen god kombinasjon. I dag har jeg funnet ut at jeg skal strikke sokker! Kjøpte meg et helt nytt sokkegarn, Alpakka strømpegarn, tidligere og i natt fant jeg dette herlige mønsteret fra Tincanknits som passer til garnet og er akkurat passe hjernedødt. Jeg bare må ha meg noen slike

Etterpå skal vi sjekke ut hvordan jeg skal klare å komme meg nordover. Det er fortsatt ganske uklart hva som skjer fremover. Vi skal sette oss ned med forskjellige rutetabeller og se om vi klarer å snekre sammen en reiserute. Jeg er invitert til flere fine folk som følger bloggen min. Det blir skikkelig koselig tror jeg. Det viktigste nå er å slappe av, nyte hverdagen, leve livet og starte veien nordover til mitt nye liv.

Og ja, dagens julelåt!

Noen som har noen gode tips til å komme seg fra Oslo til NordNorge? Jeg tar imot alle mulig tips jeg altså. #frustrertfrue

~LR~

En tanke om “5. desember – første gang på dragshow!

  1. Hvis du kommer nordover via E6 kan du svippe innom meg 🙂 jobber på sykehus så du kan få bli med på jobb om du vil 😷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s