7. desember – Jeg har sovet i et trehus!!

I natt har jeg sovet i et trehus! Tenk det da! TRETOPPHUS!

OHMY! Det var gøy!

Bilderesultat for tretopphytte bjørk

I går var jeg som sagt på toget og hoppet av på Eidsvoll for å ta en kaffe med Guro. Utrolig koselig å treffe Guro igjen etter så lang tid. Hun viste meg litt rundt ved Eidsvollbygningen. Her har det skjedd store ting for lenge siden, veldig kjekt å ha sett stedet. Men den kofferten altså. *sukk* Så vi gikk rett over veien fra bygningen til en kafé som het Café Standpunkt. En liten og hyggelig kafé med akkurat det vi trengte, kaffe og noe å bite i. En skikkelig koselig kafé altså. Anbefales om dere tar turen til Eidsvoll. Er nok ganske folksomt på sommerstid, så da er det fint å ta turen utenfor sesong og da gjerne med noen kjente. Takk for kaffen, Guro!

Bilderesultat for kafe standpunkt

Tilbake til togstasjonen måtte jeg jeg kjøpe meg ny billett nordover. Jeg hadde bestilt overnatting i et tretopphus og gledet meg noe helt vilt.

Jeg visste virkelig ikke at det fantes tretopphus i Norge. Jeg har sett masse på programmer på TV hvor de bygger små, evt schvære, trehytter og har hatt lyst på et slikt et selv, men det har jo aldri blitt av. Tidligere i uken fikk jeg en melding fra Grethe at det var muligheter for å booke seg inn i en hytte i Brumunddal og da gjorde jeg jo det med en gang! Jeg valgte den som het Bjørk og den var helt magisk! Her kunne jeg virkelig ha bodd resten av livet!

Nå må jeg snart sjekke ut og deretter tar jeg turen inn til Brumunddal for å møte Grethe i garnbutikken hennes. Videre i dag skal vi visst til Stange på strikkecafe! Jeg gleder meg!

Dagens julelåt:

Kommer tilbake med mer i kveld!

~LR~

3 tanker om “7. desember – Jeg har sovet i et trehus!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s