8. desember – Brumunddal

Som jeg skrev i går så skulle jeg møte Grethe i Brumunddal i dag. Hvem er Grethe? sier du? MorGrethe selvsagt!

Vi var bare en svipptur innom butikken i går før vi dro til Stange for å være med på strikketreff på biblioteket. Der hadde Grethe planlagt en tur før jeg meldte min ankomst. Der var Lene Tøsti og Federica Mudu som driver med strikkedesign og garnfarging. På bildet viser de fram sjalet Mjøsa. Det var jo bare utrolig lekkert! Jeg vil ha mer garn fra Mudu, utrolig lekre farger. Nysgjerrig? Woolupnorth Ta en titt da vel!

Etterpå dro vil tilbake til Grethe og hadde en herlig kveld i Prøysenland. Vi ruslet i gatene og koste oss en herlig vinterkveld. Se hvor flott det er her!

Denne verkstedet kjenner vel de fleste? Men hvor er smånissene?

Hahaha, selv gravemaskinene her i byen pyntes til jul. Disse gravemaskinene holder på å bygge en stort trehus. Ikke tretopphus, men trehus. I en liten periode skal det visst være verdens høyeste trehus, men det blir bare for en periode. Gleder meg til å se det i dagslys i dag.

På bildet under er det Matfatet i sentrum. Det er en helt fantastisk plass hvor det selges skikkelig kortreist mat og nydelige produkter for området. Her kunne jeg virkelig gått amok. Så utrolig deilige greier!!

 

På kveldingen i går dro vi til Grethe for å sy lammerull. Tenk hvor mye spennende jeg får oppleve da! Det er helt utrolig moro. Og enda bedre; i dag slipper jeg å drasse rundt på den kofferten. Den er plassert på gjesterommet hos Grethe hvor jeg har sovet i natt. Så nå er det tid for en lang dusj og en deilig frokost før dagen skal tilbringes på (morgrethe). Det går rykter om at det kommer folk innom for å strikke litt også.

Og ikke minst, i kveld skal vi på forestilling i Prøysenland. Grethe har lovet meg julestemning for resten av julen. Jeg gleder meg masse!

Hurra! Det nærmer seg jul og jeg nærmer meg min nye hverdag! ❤

 

~LR~

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s