9. desember i Prøysens rike

I går var det en helt fantastisk dag! Jeg ble vekket at Grethe med frokost på sengen. Intet mindre enn hjemmelaget lammerull fra torsdagen. Helt fantastisk! Etter en stund dro vi til (morgrethe) for å tilbringe dagen der. Jeg fikk være med å jobbe på lageret og rydde i alt det deilige garnet. En drømmehimmel!!

Rachel og jeg rydder i myyykt garn.

Lageret fra Hillesvåg. *drømme*

 

Oooh Finull, Ask, NZ Lammeull og Kauni! Kan man ha det bedre?

Når jeg blir voksen skal jeg ha min egen strikkebutikk og det gleder jeg meg noe helt utrolig masse til!! Vi har gjort klart til strikkecafe i dag, se hvor herlig det er med de nydelige fargene i garnet mot de fin hvite stolene.

Det har vært mange strikkecaféer her oppigjennom årene, men sjekk denne forsamlingen her da! Her var det noen kjente ansikter.

I vinduet til Grethe er det så fint og flott, jeg blir virkelig fristet til å komme inn og kose med garnet. Det var en helt utrolig herlig dag. Anbefaler virkelig alle å ta seg en tur innom Brumunddal og (morgrethe). Det er absolutt ikke langt fra Oslo og virkelig verdt det.

Nå må jeg løpe, skriver mer senere. Det er så mye å fortelle om fra Brumunndal og kvelden med Grethe. Men nå skal vi kjøre på lørdagsutflukt før jeg tar turen videre på reisen min.

Snakkes!

~LR~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s