Hei fra Molde!

Herreguuud for en fantastisk dag dette ble til slutt. Jammen bra vi startet tidlig fra Brumunddal, for nå sitter jeg hos Anita i Molde og på veien har det skjedd så utrolig mye. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte, men må vel starte med gårsdagen som jeg nevnte tidligere i dag.

Etter at vi hadde vært på jobb på (morgrethe) i mange timer så var det tid for å oppleve en skikkelig juleforestilling ute. Dette er jo Prøysen-landet og det blir satt opp en juleforestilling hvert år med sang og dans. Utrolig stemningsfullt. Det er ikke så mye å fortelle om egentlig, dette bare må oppleves.

(Her skal det egentlig være en film, men den vil ikke lastes opp! #furteLR )

Og se der!! Nissen dukket opp! Elsker nissen!

Men vet du hva?? Grethe KRYMPET på forestillingen!! Det var skikkelig scary altså! Heldigvis ble hun seg selv etter en liten stund. Det var jammen godt at hun ikke forble en teskjekjerring.

Og her er han, selveste Alf Prøysen. Han ser litt kald ut, men har fått selskap av småfuglene i fugleneket. Veldig koselig ettermiddag og kveld sammen med Grethe i dette nydelige området. Kvelden ble tilbragt i sofaen før vi hoppet til køys for ås tå opp grytidlig i dag tidlig. Oppe før 0700 på en lørdag er virkelig ikke min greie, men i dag var det så spennende planer at jeg spratt opp idet vekkerklokken ringte.

Det har blitt mange timer på reisefot i dag, litt bil, litt tog og litt buss. Men det er så verdt det for Anita var klar med Baileys da jeg kom fram til Molde! Woohooo! #lakokaratsjasjø

Og ja, dagens julelåt har ikke kommet enda.

 

Vi snakkes i morgen. Vet ikke helt når jeg får blogget, det er mye turngreier her i familien i morgen og jeg skal få være med for å selge kake og vafler. Hurra!

~LR~

En tanke om “Hei fra Molde!

  1. Takk for besøket Lille Renate, det har vært en fryd. Det ble vel mest kosing med garn på butikken, men det passer jo med mottoet mitt: her er det ikke kjøpeplikt, men koseplikt. ❤️ God tur videre ❣️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s