11. desember – moro!!

Tidlig opp og gråter ikke i dag heller. I dag er det store planer atter en gang, men som vanlig vil jeg ikke fortelle om dem før jeg er ferdig med å fortelle om gårsdagen. Og gårsdagen var annerledes for en som ikke er i turnmiljøet.

Dagen startet med at Anita bakte til dugnaden. Hun er rå på baking altså, det gikk superfort og plutselig stod det tre brett med pyntede kokosboller klar for salg. I cafeen var det utrolig mye å velge mellom, snakk om flinke folk i gruppen her altså. Jeg brukte nesten hele dagen i kakesalget og har snakket med store og små turnere.

 

 

 

I løpet av dagen var det nærmere tusenvis av turnere på ulike matter i hallen. Det er veldig kjekt å se hvor mange flinke barn og unge det er der ute.

 

Det finnes ganske flink mødre også som lager her hårpynt til småturnere. Disse var bare übersøte, Anita! Du er rå!! Utrolig kreativ og flink. Jeg er imponert!

Men vet du hva? Nå er jeg på vei til Bergen! Det er visst noe Anita pleier å gjøre, det å reise på svipptur til forskjellige steder i landet hvor det er strikkecafe og i dag skal det være treff på To strikkedamer på Askøy!

Kommer tilbake med mer når vi har vært hos Kristin på Askøy! Hurra! Dette er bare sååå moro!

Dagens julelåt er kanskje litt trist, men sånn ble det bare.

 

Snakkes snart!

~LR~

 

En tanke om “11. desember – moro!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s