13. desember – selveste Lucia!

God morgen hele verden! Det er en herlig dag vi har i vente. Temperaturer +/- 0 grader og skyet vær er helt perfekt for litt juleforberedelser. Men først litt om gårsdagen.

Etter en lang dag med tur til Bergen måtte vi tidlig opp for å dra på jobb. Jeg bestemte meg for å følge Anita til sykehuset for å se hvordan det var der. Det var en travel opplevelse. Mennesker gikk fort frem og tilbake, de pep og blinket og jeg ble rett og slett litt vel svimmel av å følge med. Så jeg tok meg en tur i gangene istedenfor. Og se da, de har pyntet i gangene. Det var ganske fint, om enn litt ehm spesielt?

Etter en stund med vandring i gangene så skjønte jeg at Anita er alt for opptatt med jobben sin til at jeg vil ha en sosial dag, så da tok jeg med meg kofferten min og ruslet til taxiholdeplassen. Jeg måtte komme meg til flyplassen for min videre reise nordover.

Men før jeg kom så langt så kom det en snap fra Hanne. Hun ville gjerne ha besøk, for hun skulle bake til jul og det er jo ikke så langt fra Molde til Kyrksæterøra. Så da bestemte jeg meg for å ta en leiebil i noen dager. Vel inne i den knøttlille bilen fra Avis hvor jeg måtte ha kofferten i baksetet pga for lite bagasjerom, så satte jeg gps’en på riktig adresse. Det poppet opp noen beskjeder, men jeg la bare merke til: «Ruten inneholder fergeforbindelser.» Faen, ferge. Det blåste jo noe instih****te så jeg var ikke særlig høy i luen.

Bildet viser selvsagt den viktigste døren på en ferge. Her er det mulighet for noe å spise OG ikke minst, det er mulighet for å få gått på do.

Begge to var tilnærmet livsviktig. Men hvorfor skal det være så jækla bratte trapper til kaféen? Beina mine håndterer disse fryktelig dårlig. Så jeg gjorde som tidligere og seilte ned rekkverket med beina trukket opp. Dessverre så noen barn at jeg gjorde det, så jeg satte visst igang noe fæle greier. Jaja, jeg kjøpte meg lefse og kaffe og karret meg opp på dekk igjen. Det var veldig godt med frisk luft og litt lukt av diesel.

 

Jeg har sjelden vært så glad for å se et skilt på en fergekai som det jeg var i går. (Nå har jeg ikke tatt veldig mange ferger, men jeg ble veldig glad.) Dette skiltet fortalte at jeg nærmet meg final destination og det var utrolig deilig!!

Vel framme så fikk jeg meg en ny venn! Hils på Lars! Vi skal nok være sammen et par dager nå og jeg gleder meg til litt pelskos. Savner puseguttene i Lier. Håper min nye familie har noe pels jeg kan kose med.

Dagens julesang er fra Hemne.

 

Kommer tilbake med mer fra dagen i dag, men nå maser Lars på kos, så da må jeg ofre meg. *jubler*

~LR~

Reklame

En tanke om “13. desember – selveste Lucia!

  1. Lefse?! Neineinei, det er jo feil. Vi spiser svele på fergeturer…jeje, satser på at du kan få en ny tur en annen gang og daaaaa blir det svele 🙂 god tur videre og takk for besøket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s