14. desember – Kyrksæterøra

Ok, nå flyr tiden fort og det skjer utrolig mye koselig, morsomt og spennende i livet mitt. Det første jeg må si er at jeg er utrolig heldig som har så mange flotte mennesker som har lyst til å tilbringe tid sammen med meg. Jeg føler meg rik!

I går ankom jeg altså Kyrksæterøra. Det er et flott sted med et vanskelig navn og det er her Hanne bor. Hanne er en fantastisk jente med mange jern i ilden. Den dagen jeg kom, var hun igang med julebakst og jeg fikk være med å bake og smake. Jeg er kanskje best på det siste, gjorde ikke så stor nytt for meg ved kjøkkenbenken. (Legg forresten merke til hvor ryddig det er på kjøkkenbenken når hun baker. Sånn var det IKKE i min gamle familie…)

Etter baking tok vi natten. Lars og jeg delte seng og det var veldig hyggelig. Han er en varm pels som liker kos. Sånt setter jeg pris på.

 

I går var vi på jobb. Hanne jobber innenfor helse og omsorg i kommunen og her er det veldig mange hyggelige mennesker. Og se på inngangspartiet da, det er jo bare så kjekt å komme hit på jobb eller på besøk. Den fine nissemannen med kulerød nese. Jeg skulle gjerne hatt med en slik nisse nordover til min nye familie for jeg har skjønt at hun er veldig glad i julen og nisser og sånt.

 

 

Hanne er noe så fancy som en seksjonsleder og har eget kontor og greier. Det er bra stilig! Jeg fikk sitte i gjestestolen, men stort sett var jeg ute og vandret i gangene og hang rundt kaffemaskinen. Jeg har skjønt at det er der jeg får med meg det som skjer.

Etter jobb tok Hanne meg med på tur. Vi var en tur på Roberget og derfra var det en fantastisk utsikt til Kyrksæterøra. Se på dette utsiktsbildet da! Her kunne jeg blitt lenge om ikke det var så kaldt. Jeg har ikke gode nok klær til å være ute på vinteren har jeg skjønt. Skjørt og kjoler passer dårlig med snø og vinter. Selv med ullstrømpebukse. Jaja, kanskje jeg kan få tak i noe litt senere.

Vel hjemme ventet Lars på oss. Han er heller ikke så glad i å være ute på vinteren, selv med varm pels. Han klager skikkelig over kalde poter, så jeg syns Hanne burde strikke noen snøsokker til han. Da ville han nok blitt glad. Men det ble ikke strikking, men pakking på plakaten i går kveld. Hanne har en helt haug med tantebarn, bonustantebarn, fadderbarn osv som skal få julegaver og de måtte pakkes inn. Jeg var behjelpelig med klistremerkeklistring og båndsnurring. Men av en eller annen grunn fikk jeg mer og mer i oppgave å sette på hjerteklistremerker.

Jaja, vi ble nesten ferdig. Det vil vel si at vi ble ferdig med det som er ferdig. Jeg var nemlig og snuste litt rundt ved symaskinen til Hanne. Der lå det noen luer som kanskje burde bli ferdig snart? Jeg får vel ta min del av skylden for det, jeg kommer jo bare deisende inn sånn helt ut av det blå.

På kveldingen sjekket jeg innom blogginnlegget fra i går og der så jeg at jeg hadde fått kjeft fra Anita. Hællæmåne, jeg har gjort en stor tabbe. Jeg spiste Vestlandslefse på fergen i Møre og Romsdal. Det er visst ganske alvorlig, for der skal man spise svele. Det visste vel ikke jeg vel!? Men Hanne redder dagen og snurrer seg rundt og lager sveler. Hun har til og med takke. Hurra! Da kan ikke Anita være skuffet lenger.

Men det smakte ikke helt som jeg hadde sett for meg. Etter en stund innrømte Hanne at dette ikke var svele, men lemse. Lemse? I all verden. Jaja, det var godt altså, men ikke det jeg hadde forventet da jeg bestilte svele. Men det er vel noe jeg må ta med nå som jeg har kommet til Trøndelag…
Men oppskriften på sveler er tatt med i vesken, så da kan det jo være jeg kan få laget det ved en senere anledning.

Nå er tiden min i Kyrksæterøra over for denne gang. Jeg pakket alt i bilen og kjørte videre nordover da Hanne dro på jobb. Jeg har mange planer de neste dagene og nå er det jo bare 10 dager igjen til jul og da BØR jeg jo være i nord.

 

 

Dagen i dag har vært helt sprø, men det må jeg bare fortelle om i morgen. Jeg er superdupersliten nå og trenger å hvile øynene og ikke minst ørene før det blir en ny dag med reising i morgen. Et lite hint skal dere få i dag også. Jeg er på samme sted som han her!

 

Dagens julelåt:

 

~LR~

 

Reklame

En tanke om “14. desember – Kyrksæterøra

  1. Så hyggelig at du tok turen innom meg og Lars LilleRenate. Vi har kost oss mye i ditt selskap, og håper du gjorde det samme. Ønsker deg en god tur videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s