16. desember – PARTYYYY!!

HA! Det er faktisk lørdag 16. nå om du sjekker kalenderen. Jeg er ikke sikker på om jeg ville sagt det selv, men det er faktisk sant. Det har vært en helt fantastisk dag og kveld. Jeg er så utrolig månebedotten fortsatt. Tenk at så fine damer kom til Trondheim bare for å være sammen med meg?!

Men la meg starte med formiddagen. Jeg kunne sikkert sagt morgenen, men det får være måte på. Grete tok seg fri i dag for å være sammen med meg. Det var utrolig hyggelig gjort. Dagen startet faktisk med bursdagsfrokost. Det er min nye venn, Lukas, som har bursdag i dag. Og vettuhva? Han fikk spise oppå bordet. Det var visst lov i dag.

Grete fortalte om en gang det ikke var like lovlig, men man kan jo ikke skylde på Lukas. Han kan jo ikke forskjell på bursdag og hverdag? Jeg skjønner godt at den der sushien kunne regnes som bursdagsgave!

Men altså, det var ikke dette jeg egentlig dukket opp for. Jeg vil se bartebyen og der skulle Grete vise meg rundt. Det var en del steder som var viktigefor meg. Jeg husker ikke navnet på alt, men det første er vel en plass der det spilles noe fotballgreier. Jeg aner virkelig ikke… Men det betyr visst mye for trønderne at disse vinner alt. Tror de heter Rosefestning, eller noe sånt. Heia heia!

Etter turen til dette stedet så tok vi beina fatt og ruslet til sentrum. Det var litt langt, men det var samtidig godt med litt luft i hodet. Det er ganske fullt om dagen, det hodet mitt altså. Turen gikk langs Elgsetergate og over Elgseterbru og videre til høyre langs Nidelva. En utrolig deilig tur med dype samtaler. Samtidig så syntes jeg Grete var litt opptatt av mobiltelefonen og snapchat mens vi gikk. Det er jo litt ufint å være så veldig digital når man er sammen men andre, men jeg nevnte det ikke for henne. Jeg var jo bare veldig takknemlig for at hun viste meg rundt i byen. Men da vi nærmet oss den gamle bybrua så ble hun veldig fnisete og lur i blikket. Det var veldig usammenhengende samtaler og hun var litt «god dag, mann. Økseskaft». Jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle håndtere det der og da, men jattet med på alle rare utsagn hun kom med.

Men da vi kom til den røde broen så skjønte jeg litt mer, selv om jeg ble helt tatt på senga der og da. For på broen stod nemlig tre utrolig greie damer!

Her har virkelig noen holdt på hemmeligheter! Tenk at både Gry Hege, Anita og Margot kom til Trondheim for å overraske meg!! Jeg er helt rørt fortsatt jeg. For noen folk!!

Etter noen bilder så ble det tusling videre til resten av severdighetene som finnes i byen.

 

Og ikke minst, sjekk ut «pikene på trappen» på Stiftsgården! Dette er så gøy!

Etter en runde rundt for å bli litt kjent i byen så tok vi turen ut for å spise mat. Og det som startet som en rolig ettermiddag med ost og vin, ble veldig hyggelig og ikke så veldig rolig! Nå er klokken ett og vi har omtrent nettopp kommet hjem fra sentrum.

Det ble mange av disse:

Og disse:

Og disse: (Disse var det egentlig kun Gry Hege som drakk, men det gjorde det morsomt for oss andre…)

Bilderesultat for sambuca shot

Vi har nå tatt farvel for denne gang. I morgen har jeg avtalt med Tone at jeg skal være på toget til Stjørdal klokken ti over ni og nå innser jeg at det ikke er så lenge til. Jeg hiver meg i dusjen og pakker kofferten før jeg legger meg nå, så slipper jeg det i morgen. Dessuten tror jeg kanskje at det hjelper på det lett snurrende hodet jeg har.

Tusen takk alle sammen for at dere gjør adventstiden min magisk! 😀

 

Nå må jeg løpe! Sees i morgen, eller egentlig senere i dag.

~LR~

 

 

 

 

 

Reklame

En tanke om “16. desember – PARTYYYY!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s