Fortsatt 16. desember

Grytidlig i dag satt jeg på toget fra Trondheim til Stjørdal som avtalt med Tone. Togturen er ikke lang, men akkurat nok til at jeg fikk lukke øynene littegranne. Det ble en lang kveld og sent i seng, men ååh så utrolig moro det var med en tur på byen igjen! Også med de fine folka da!!

Vel fremme på stasjonen ble jeg møtt av Tone. Og se hvem hun hadde med seg!

Dette er min nye bestevenn, Alvin. Han er kjempemorsom og vi har hengt sammen som erteris i hele dag! Han har viste meg rundt i Stjørdal og det er så mye morsomt å finne på! Det første vi skulle var å handle litt. Det er visst mange fine butikker her og Tone er veldig glad i shopping. Noen butikker er oftere besøkt enn andre, men det er bare gøy!

Alvin er VELDIG glad i å bli tatt bilder av og gjør mange ablegøyer for å bli med på bilder. Her har jeg mye å lære altså! Må få notert ned en del av de tingene han finner på. Det er bare så festlig!

Her fant han for eksempel ut at han skulle sette seg ned midt i hyllen med garn. Merkelig det der med det røde Finullgarnet. Det er bare så lekkert! Men med Alvin oppi så ble det bare morsomt.

I denne boksen fikk vi velge oss hver vår merkelapp. Det var så mange morsomme at det var fryktelig vanskelig. Jeg valgte til slutt «Laget med kjærlighet», mens Alvin selvsagt valgte «Kan inneholde spor av rødvin». Sukk.

Det er bare fjas med den fyren, noe som selvsagt er morsomt! Jeg har ikke ledd så mye på evigheter, og det sier litt etter den adventstiden jeg har hatt i år. Nytt kulturhus har de fått også, tenkte Alvin og jeg kunne få gått en tur på kino, men klinesofaene bakerst var utsolgt sa bonusmamma (Tone). Hun så litt lur ut da hun sa det, er ikke sikker på om jeg tror på henne. Men det ble ikke kino, vi ville heller leke ute i snøen.

Vi var nå snart klar til å dra hjem til Tone og familien og i bilen fikk vi sitte helt foran. Skummelt, men det kilte bare i magen. Tone kjørte forsiktig altså. Kan jo ikke risikere farlige ulykker nå rett før jul.

Vel hjemme fikk vi være ute. Vi lekte masse i snøen og hadde det kjempegøy.

Vi laget snøengler og snøborg, men etter litt ba Tone oss om å hente posten. Det var faktisk skikkelig skummelt! Se her hva som skjedde. Alvin hold på å falle ned i boksen, men lokket lukket seg akkurat i tide, men han fikk skikkelig vondt i beina. Jeg fikk heldigvis tatt opp lokket igjen og fikk dratt han opp og ut. Tror de må sette opp en stige inni boksen i tilfelle han faller inn en dag han er alene ute.

Dette ble i skumleste laget for oss alle, så nå måtte vi inn. Fortsatt full av energi og humør så måtte vi ha noe å gjøre på. Heldigvis er Tone en kreativ dame som gjerne finner på spennende ting og tang, så vi fikk være med å bake julekaker (Alvin altså! Det der er ikke mine kaker på bildet!) og vi fikk sy på symaskin!! Det er aller første gang jeg har fått sy noe. Det var kjempegøy, så nå står symaskin på ønskelisten til jul.

Nei nå må han roe seg ned altså. Det er så mye tull med han og jeg klarer jo ikke å oppføre meg ordentlig sammen med han. Tror ikke Tone vil ha mer her så lenge om jeg ikke skjerper meg. De voksne i huset blir fort slitne synes jeg, de vil iallfall at vi skal ha filmkveld når vi er ferdig på kjøkkenet. Hun der bonusmammaen foreslår Notting Hill, for hun simpelthen eeeeelsker den filmen! Celina, Molly og Gissebasse har jeg blitt godt kjent med, de vil også gjerne se film

I morgen har Tone og familien invitert meg med på hytten i Sverige. Jeg har aldri vært i  utlandet før så det blir spennende! Nå skal vi kose oss med julegodt og film og så blir det nok en tidlig kveld på oss alle sammen tenker jeg.

~LR~

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s