17. desember – Sverige!

Jadda, i dag har jeg hatt mitt aller første opphold i utlandet. Det var veldig moro for alle sammen. Alvin måtte bli igjen hjemme, for han var sliten etter «bloggkjendisfest» i natt. Rar fyr, men veldig morsom, og uten han ble det ganske stille og rolig på reisen.

I dag tidlig dro vi med bil til hytten til Tone og familien og der fikk vi virkelig kjørt oss. Det er masse snø ved hytten så vi tok oss en tur ut med snøscooteren. Alt jeg får oppleve altså. Det var dritkaldt, så jeg fikk låne klær av familien. Heldigvis hadde dress som passet til meg også. 

Sjekk denne naturen da. Jeg bare elsker slike åpne sletter med fjell i periferien. Jeg kunne kjørt i timesvis om det ikke var så kaldt som det var og at familien måtte hjem igjen til Norge innen kvelden.

Men før vi kom så langt så måtte vi en tur til Åre hvor julehandelen skulle gjennomføres. Det er visst veldig vanlig for nordmenn å dra hit for å handle og det var jammen med mye godt som kom oppi vognen og til hvilke priser! Jeg elsker Sverige! Lurer på om man kan dra hit for å handle fra mitt nye hjem også.

Jeg har også lært at dette er plassen man bør være tidlig ute eller veldig seint på denne tiden av året. Det er visst mye køer for å handle her. Tone viste meg veien til riktig hylle og her slo vi oss løs!

Videre var det tid for mathandling og her ble det både ribbe og and med hjem i tillegg til flere kilo godteri og annet godis. Her skal det koses i julen, ja.

Nå er vi tilbake i Stjørdal og på veien stoppet vi innom en litt spesiell togstasjon. Men sjekk de vottene til Tone da! Jeg er superlykkelig, for jeg har fått noen som er nesten helt like. Elsk på de altså.

I morgen blir jeg plukket opp av Grete igjen, for hun ville vise meg hytten sin. Det blir bare er kort stopp, for det begynner å bli travelt for å rekke helt nord før julaften. Men samtidig så er jo dette kjempekoselig og veldig trivelig for alle. Særlig for meg, for jeg treffer jo alle sammen.

Helt til slutt vil jeg bare vise et bilde fra tidligere i dag da vi var på scootertur. Tone er ikke superglad i vinteren, men hun ble med ut på tur. Det er nesten ikke mulig å se henne innimellom alle klærene, men hun smilte og hadde det veldig morsomt tror jeg.

Men her kommer dagens julelåt. Det var jo nesten en sledetur i dag. Nesten…

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sees i morgen!

~LR~

Reklame

2 tanker om “17. desember – Sverige!

  1. Takk for besøket, Lille Renate.
    Tenker Renate må synes det er kjempestas å følge deg på veien hjem. God tur videre ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s