18.+19. desember – Nå flyr dagene!

Uff, nå flyr dagene avgårde og jeg rekker ikke alltid fortelle om alt jeg har fått oppleve.

Denne henger i gangen hos Tone. Jeg håper jeg var av den øverste kategorien…

På søndag var jeg altså i Sverige med Tone og familien og hadde siste overnatting i Stjørdal sammen med dem. Mandag morgen, heldigvis i skapelig tid, ble jeg hentet i bil av Grete og sammen kjørte vi til Namsos hvor hun har hytte. Det var skikkelig mye snø på bakken og i luften.

Grete var ikke sånn veldig fornøyd, men det var et helt perfekt utgangspunkt for å leke en hel drøss i snøen. Selvsagt hadde hun med seg Lukas og vi hadde det kjempemorsomt sammen. Jeg kastet snøballer og han fanget dem. Se på det fantefjeset da! Det er jo til å bli forelsket i øyeblikkelig.

Nå sitter vi i hytten og koser oss med fyr i peisen, varmt i koppen og strikketøy i fanget. I ettermiddag skal Grete kjøre med til hurtigbåtkaien for at jeg skal få reise videre med hurtigbåten til Rørvik og der skal jeg få en stor drøm oppfylt. I kveld skal jeg ha min aller første tur med Hurtigruta. Det er ikke lange turen, men noen timer blir det til Brønnøysund. Jeg gleder meg masse til å reise videre. Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg må være fremme i nord.

Akkurat nå står MS Polarlys i Trondheim og der ser det ganske grått og vått ut i dag. Det var mye finere der da jeg var der på besøk i helgen.

I natt ankommer jeg Brønnøysund hvor jeg skal treffe Unn Gøril igjen. Det blir kjekt å se henne igjen også, det føles som en evighet, men det var jo bare i starten av måneden. Stas!

Og nå må jeg ha en ny julelåt, hva skal jeg velge i dag mon tro?

 

Men da snakkes vi igjen i morgen. Dette blir spennende, nå aner jeg ikke hvordan jeg skal komme meg fra Brønnøysund og videre nordover. Skal jeg for første gang klare å sette meg på et fly nordover?

~LR~

Reklame

En tanke om “18.+19. desember – Nå flyr dagene!

  1. LilleRenate!! Går det bra med deg? Har ikke hørt fra deg på lenge 😱 Håper du ikke har rota deg bort i det langstrakte landet vårt. Lukas og jeg savner deg faktisk litt, men vi vet jo at du får det fint dit du kommer. Når du bare kommer fram! God reise, og gi lyd 😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s