24, desember – selveste julaften!

 

Jeg rakk det!!

I dag fant jeg endelig veien til Renate og familien hennes. Jeg var helt utslitt da jeg kom til døren, men etter det har det vært helt magisk!

No automatic alt text available.

I går da jeg kom til Tromsø så var jeg så oppspilt på endelig å ha kommet så langt nord. Det var så flott der at jeg bare måtte bruke en del tid på å se meg rundt. Jeg dro med meg kofferten innover i sentrum og fant meg et hotell. Her skulle jeg sove en natt slik at jeg fikk sett litt av byen. Det kunne jo ikke være så langt igjen til familien min, tenkte jeg.

Jeg brukte dagen til å vandre rundt i gatene og bare være tilstede i verden. Dette er livet. Jeg tenkte mye tilbake til denne siste måneden, hvor mye jeg har opplevd og hvor mange mennesker jeg har tilbragt mye tid sammen med. Aldri hadde jeg trodd at jeg ville få oppleve så mye da jeg 1. desember satt mutters alene på Fornebu uten å skjønne at jeg hadde gjort en kjempeblemme. Den blemmen viste seg å være en veldig fin ting.

Tusen takk til dere alle for gjestfriheten og all hjelp til å komme meg nordover. Jeg tror ikke jeg klarer å formidle hvor takknemlig jeg er for all hjelp og selskap. Denne adventsiden har vært magisk!

I dag tidlig bestilte jeg meg rett og slett en taxi og ble kjørt fra hotellet og rett til døren til Renate. Det var litt lenger enn jeg hadde trodd, men det var godt å bare sette seg tilbake og la andre gjøre jobben.

Vel framme ble jeg ønsket varmt velkommen i hus. Og jeg fikk vise frem hva jeg hadde med i kofferten. Hun ville ikke lage sveler med en gang, men jeg fikk en skikkelig god frokost. Helt supert!

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.No automatic alt text available.

Jeg fikk også med meg Gry Hege og familien på TV2 i dag. I går leste jeg VG og passet på å være alene, for tårene bare trillet. Nå var det ikke så mange tårer, men det var veldig flott å se henne og den fine familien hennes i dag og. Og ikke minst fikk vist frem så mange herlige kunstverk!

Image may contain: indoor

Etter at vi var ferdig med TV2 så fikk jeg pakket ut tingene mine. Vottene jeg har fått av Tone ble veldig godt mottatt og vesken fra Anita like så. Veldig moro! Nå trenger jeg bare å flytte alt inn på rommet mitt og så starter mitt nye liv her i nord.

No automatic alt text available.

Nå takker jeg for følge denne adventstiden. Nyt dagene akkurat som du ønsker det. Om det er med familien, på fjellet alene eller på en sydhavsøy. Det viktigste nå er å huske å leve og gjøre dagene så gode som man klarer.

God jul fra LilleRenate og den tidligere familien hennes.

 

~LR~

Reklame

En tanke om “24, desember – selveste julaften!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s